Izolujeme bazény, nádrže, jímky

8-3-1.jpg

Vodotěsnou vrstvu v bazénech, nádržích, jímkách nebo na velkých venkovních plochách vytvoříte nejlépe použitím SOUDAL Hydroizolační stěrky 1K (1).



PŘÍPRAVA PODKLADU:

Podklad musí být rovný, suchý, čistý bez prachu a mastnoty, hrany a kouty musí být zaobleny fabiony o poloměru min. 4cm, (nebo je nutno použít SOUDAL Těsnicí pás včetně doplňkových prvků - rohy, kouty, průchody).

Pro tvorbu fabionů a vyrovnání případných nerovností použijte SOUDAL Rychletuhnoucí opravnou maltu (2). Na zvýšení její přilnavosti použijte SOUDAL Adhezní můstek. Savé podklady předem napenetrujte SOUDAL Akrylátovou penetrací nebo Soudakrat stavební disperzí.

PRACOVNÍ POSTUP:
Připravenou směs smíchejte s vodou v poměru dle návodu k použití. První vrstvu nanášejte nejlépe štětkou nebo válečkem. Pokud použijete SOUDAL Těsnicí pás, vložte jej ihned do ještě nezaschlé první vrstvy.

Po částečném zaschnutí první vrstvy aplikujte druhou, případně třetí vrstvu válečkem, štětcem nebo ocelovým hladítkem. Pracujte v rozmezí teplot od +5°C do +25°C.

Po 24 hodinách můžete lepit obklady a dlažby. Pro lepení obkladů a dlažeb doporučujeme použít  cementové flexibilní stavební lepidlo SOUDAL PROFI FLEX (3).

8-3-1.jpg
8-3-2.jpg
8-3-3.jpg

Komentáře Přidat komentář

Martin dotaz | 26.04.2021
Dobrý den, opravuji popraskaný bazén, kde jsou lekníny a okrasné ryby. Je na to vhodná Soudal hydroizolační stěrka 1K ? Děkuji za odpověď. Martin
SOUDAL radí dotaz | 26.04.2021
Dobrý den, Soudal Hydroizolační stěrka 1K je vhodná v souladu s doporučeným způsobem aplikace uvedeným v technickém listu. Po vytvrzení se ze stěrky neuvolňují žádné nebezpečné látky, které by ohrozily život v bazénu. Přejeme mnoho úspěchů s produkty Soudal.

Potřebujete poradit?

Zvolte oblast použití