Pěny, tmely, lepidla - stavební chemie, na kterou se můžete spolehnout.

3688-pr Napsali jsme

Zateplujeme pomocí lepicích pěn

 „Zvažujeme s manželem zateplení našeho domu. U sousedů prováděla zateplení realizační firma. Vše vypadalo velice snadně a izolaci měli nalepenou během jednoho dne! Manžel je zručný řemeslník, domácí kutil."

3562-124v Napsali jsme

Stěny podle Vašich představ

Nerovnosti stěn nebo jejich nevzhledný a hrubý povrch s nerovnoměrnou strukturou jsou vesměs důsledky mizerné zednické či malířské práce.

3489-web1 Napsali jsme

Montujeme a utěsňujeme polyuretanovou pěnou

Polyuretanové pěny jsou významným pomocníkem při stavebních pracích. Tam, kde jsme dříve potřebovali míchat sypké stavební materiály s vodou, dnes vystačíme s plechovkou pěny a aplikační pistolí od společnosti Soudal.

3425-click-fix-fin-obalkaweb Napsali jsme

Click & Fix – upínací systém pro aplikaci pistolových pěn

K lepení, spojování materiálů a vyplňování otvorů existuje velké množství pěn, jejichž použití usnadňuje a urychluje práci. Zároveň ji činí relativně čistou, neplýtváme při ní materiálem a odpad je minimální. 

1130-02-nanest-etics-n3cs02 Napsali jsme

Lepící pěny ETICS a PERI BOND pro zateplování

Slovo zateplování působí jako zaklínadlo a to dokonce i na zpravidla k jedinci nepříliš štědré státní instituce. Slyší na ně „zelené“ dotační programy, protože úspory energií jsou v zájmu nás všech. Abychom mohli při zateplení postupovat rychle a přitom kvalitně, využijeme nové technologie a materiály, k nimž jistě patří i lepící pěny SOUDAL.

3915-img-1063 Napsali jsme

Polyuretanové lepidlo usnadní práci

Rychletuhnoucí lepidla představují při stavbě i nejrůznějších rekonstrukčních úpravách úplně novou kvalitu: odpadá jak shánění, tak tahání spousty materiálu, jeho míchání a všechny mokré práce, které například při zdění mimořádně stavbu protahovaly. Soudabond Easy lepící PU pěna je vysoce účinná. Vyrábí ji společnost SOUDAL.

1113-vod Napsali jsme

Spolehlivý pomocník lepí a tmelí

Možná že nějaký historik v budoucnosti označí první dekádu našeho tisíciletí jako věk lepidel. Je totiž fakt, že spoustu věcí, které jsme dřív museli přitlouct, přišroubovat nebo přivařit, dnes rychle a snadno prostě přilepíme.

Odpadá tak řada dalších činností, například vrtání, a práce je neporovnatelně přesnější a čistší.
Firma SOUDAL přináší do této oblasti řadu zajímavých výrobků.

1112-vod Napsali jsme

T-REX lepí i těsní

Od časů filmového šílenství kolem dinosaurů z Jurského parku je i pro mrňata, která si hrají s plastovými ještěry, Tyranosaurus Rex symbolem neuvěřitelné síly. Není divu, že tento symbol užívají výrobci výjimečných věcí z nejrůznějších oborů. Má ho i lepidlo, které dokáže obstát i v neuvěřitelně extrémních podmínkách. Vyrábí ho firma Soudal.

1108-vodni01 Napsali jsme

Lepíme a upevňujeme polyuretanovými pěnami

PU pěny představují při stavebních pracích významného pomocníka, protože s nimi lze pracovat rychle a relativně čistě. Tam, kde jsme dřív potřebovali míchat sypké stavební materiály s vodou
a všechno pak dlouho schlo, dnes vystačíme s dózou a aplikační pistolí od společnosti SOUDAL.

1081-uvodni Napsali jsme

S chytrou stavební chemií ani mráz nevadí

Dřív se sezonní zedníci od listopadu do března vraceli ze staveb domů a věnovali se hospodářství, protože vzít do ruky fanku, lžíci a hladítko se nedalo, respektive by ze zimních stavebních prací nic dobrého nevzešlo, protože každému bylo jasné, že mráz a malta nejdou dohromady. S výjimkou extrémních teplotních výkyvů dnes může být díky některým výrobkům společnosti SOUDAL stavební sezona bezmála nepřetržitá. 

1074-foto-pro-zaklad Napsali jsme

Luxusní ochrana dřeva od SOUDALU

Dřevo patří odjakživa mezi nejkvalitnější materiály, ať už se používá při stavbě domů nebo třeba k výrobě bytových doplňků. Originalita dřeva vynikne v dekoracích, na zábradlí, nábytku, podlaze, okenních rámech... a to zejména, je-li správně ošetřeno.

1063-uvodni01 Napsali jsme

Tmelíme a utěsňujeme venkovní spáry

Popraskané spáry a trhliny v omítce a na střeše najdeme snad na každém domě či chalupě.
Řadu běžných vad si zvládne opravit téměř každý z nás. Stačí jen dodržet správný pracovní postup a zorientovat se v nabídce vhodných produktů. 

1058-rex1 Napsali jsme

T-REX, lepidlo a tmel v jednom

V každé domácnosti se občas vyskytne něco, co je potřeba přilepit, nalepit, zatmelit. Dlouhou dobu byly na trhu výrobky, které byly určené výhradně k lepení a jiné výhradně k tmelení.  

Renomovaný belgický výrobce stavební chemie Soudal v nedávné době představil na českém trhu univerzální těsnící tmel a současně lepidlo v jednom.
Na pultech jej najdete pod obchodním názvem T-REX.